Reacties uit de praktijk

December 2021

Dearest amazing Gerdien,
The years simply flew by and it is difficult to believe that Albert is now 18yrs of age and that after 14 long years working with you we have arrived at the bridge were we part ways!
You have been with us every step of the way from the very beginning and for all your dedication, guidance, support and care, we will forever be deeply thankful!
Thank you for being simply you and for all you have done for Albert and for through the years!
You handle your job as a true calling and we, those who you have served, have been and continue to be blessed by it!
May life show you favor always sweet Gerdien! Today and for always!
Jess, Carlos and Albert


September 2021

Bericht op instagram: “Lotte had net een hoop lol tijdens logopedie. De dieren zaten verstopt, Lotte moest ze zoeken. Dat is natuurlijk heel grappig. #logopedie”


Juli 2019

Voor het eerst in mijn carrière heb ik een zelfgebakken appeltaart gekregen als bedankje voor de lessen logopedie!!!
Fenne wat een supergoed idee. Bedankt!! Het was heerlijk!!! Mmmmmmmm!!!

Juni 2019

Lieve Gerdien, wij willen je heel hartelijk bedanken voor de logopedie uren, je tips en adviezen, je inzet, enthousiasme en positiviteit. Ondanks dat je zelf door een moeilijke periode ging, stond je altijd klaar voor O. Je verstuurt verjaardagskaarten en bent betrokken. Dat waarderen we heel veel! O. vervolgt nu zijn weg in het buitenland. Wij wensen jou daarom veel geluk, gezondheid en plezier in je logopediepraktijk. Nogmaals dank voor alles. Liefs, O. en familie


Mei 2019

Lieve Gerdien, Hartelijk dank voor jouw hulp en ondersteuning: door jouw creativiteit en vakkennis werd logopedie weer heel erg leuk voor M. Heel fijn hoe je met ons en vooral met M. meeleeft en meedenkt. Wij wensen jou van harte heel veel geluk en vooral gezondheid toe. Heel veel liefs! M. en familie


December 2018

Heel veel dank voor alle energie en tijd en het geduld waarmee je onze zoon zoveel hebt geleerd.


September 2017

Als ik me bedenk dat mijn zoon M. eigenlijk pas sinds juni 2016 echt aan het praten is ben ik een zeer trotse moeder in wat hij bereikt heeft sindsdien 🙂

Dankjewel voor al je hulp en fijne coaching!
We weten je te vinden als we hier weer aanleiding toe zien!

Ik wil nog toevoegen dat ik je erg prettig vind, niet dingen opdringt en het in waarde laten en ook echt luisteren naar de ouders fijn aan je vind en dat je goed kijkt naar wat het betreffende kind nodig heeft. Niet ieder kind is gelijk en wat bij de ene werkt, werkt niet bij de ander daarbij ook nog het tempo dat bij elk kind weer anders is…..enfin er is geen standaard kind 🙂 en dat vind ik terug in jouw werkwijze. Nogmaals bedankt, ook voor je eindverslag.

Met vriendelijke groet, Suzanne

November 2015

Hartelijk dank voor jouw verslag en goede zorg. Ik vind je heel professioneel en dankzij jouw advies drinkt Maxime weer heel goed.

Vriendelijke groet, Marielle


Oktober 2014

Na een bevalling ligt al alles overhoop. Als dan ook nog blijkt dat je kindje -om wat voor een reden dan ook- niet (goed) wil drinken, levert dat een hoop extra zorgen en vermoeidheid op. Naast een professionele begeleiding is het op dat moment minstens zo belangrijk om iemand naast je te hebben staan die luistert, je begrijpt en meedenkt. Zo iemand is Gerdien Parlevliet. Mijn man en ik hebben ons erg gesteund gevoeld door haar expertise én haar inlevingsvermogen.

Maartje van Galen – Wedekind, moeder van Jaap die nu overigens fantastisch eet en drinkt


November 2013


Evi komt voor controle en het gaat heel goed met haar. Haar moeder maakt een foto van ons.


Juli 2012